FULFIL Információk

Ebben a menüpontban a fokozatosan felmerülő kérdésekre szeretnénk választ adni. Ezzel is megmutatva, hogy a FULFIL Protein Szeletek minden esetben a természetes és egészséges irányvonalat képviselik.

Mi teszi különlegessé a FulFil Protein Szeletet?

A legfontosabb, hogy nem csak egy hatásos, de egészséges Protein Szeletet akartunk alkotni. Ez megmutatkozik az összetevőkben és a magas RDA tartalomban is. A 20g Protein és a 9 féle vitamin megad minden energiát az ízek pedig magukért beszélnek.

Hogyan teljesülnek az elvárások?

A kifejlesztés két évet vett igénybe. Több tesz és vizsgálat előzte meg a piacra lépést. Mostanra termékeink egyedi ízekkel és magas funkcionalitással rendelkeznek. Ehhez párosul az alacsony cukor tartalom, mely kevesebb, mint 3g szeletenként. S ez sem hozzá adott cukor természetesen

Mikor lehet kiváló alternatíva a FULFIL Protein Szelet?

A FULFIL egy kiváló Protein szelet extra előnyökkel! Köszönhetően a kifejezetten alacsony cukor tartalomnak, valamint a magas, 20g proteinnek és a gazdag vitamin összetevőknek bármikor kiváló megoldás a fogyasztása. Kiemelten ízletes megoldás lehet étkezések között, edzés előtt és után. Minden egyes szelettel extra vitaminokhoz és fehérjéhez juthatunk. Sokkal jobb megoldás mint az „üres” fitnesz szeletek melyek esetenként még egészségtelen összetevőket is tartalmaznak.

Teljesítik –e a FULFIL Protein Szeletek a Vegán étkezést követők kritériumait?

Nem, a Protein Szeletek tartalmaznak állati eredetű anyagokat így nem alkalmasak a Vegán vagy Vegetáriánus emberek számára.

Fogyaszthatják e Gyermekek a FULFIL Protein Szeleteket?

Eredetileg a FULFIL Protein szeletek felnőttek számára készültek. Az összetevők mennyisége úgy lett meghatározva, hogy felnőtt emberek számra legyen optimalizálva. Természetesen nem árt a gyermekeknek sem, de elsősorban a felnőtteknek lett kialakítva.

Található-e mogyoró a FULFIL Mogyorós Karamellás Protein Szeleten kívül más termékben is?

Nem, minden más FULFIL Protein szelet alkalmas a földimogyoró allergiás emberek számára is.

Honnan származik a FULFIL Fehérje?

A FULFIL Protein szeletekben található fehérje elsősorban tejsavó fehérje és szójafehérje.

A FULFIL Protein szeletek Gluténmentes termékek?

A FULFIL Protein szeletek nem tartalmaznak glutén tartalmú összetevőket. Azonban egy búza és glutén kezelő létesítményben készülnek így garantálni nem lehet, hogy nyomokban nem fedezhető fel glutén a termékekben.

Mennyi kalóriát tartalmaznak a FULFIL Protein szeletek?

Protein szeletenként 185 és 208 közötti kalóriát tartalmaz szeletenként.

Hol készülnek a FULFIL Protein Szeletek?

A FULFIL Protein Szeletek tervezése és gyártása az Európai Unióban, Írországban történik Niall McGrath és Tom Gannon felügyelete és vezetése által.

Tartalmaz e hozzá adott pálma olajat?

Csak ellenőrzött forrásból származó Pálma olajt használunk mogyoró, karamell, menta és étcsokoládé készítményeinkbe. Egyéb termékeink nem tartalmaznak pálma olajt. Minden esetben körültekintően gondoskodunk arról, hogy csak biztos eredetű pálmaolajt használjunk. A Pálma olaj, melyet használunk rendelkezik RSPO (Fenntartható Pálma Olaj Kerekasztal) bizonyítvánnyal, amely megerősíti, hogy a pálmaolaj termelésre szolgáló létesítmény megfelel a vonatkozó kritériumoknak. Amennyiben szeretné megtekinteni az erről szóló igazolást kérjük kattintson ide:
Ezt be kellene linkelni az „ide” mögé:
http://fulfil.friday.ie/wp-content/uploads/2017/04/RSPO-Certificate-valid-untill-2017.pdf

Amennyiben többet szeretne megtudni hogyan működik az RSPO kérjük látogasson el a következő weboldalra: http://www.rspo.org.

Használ-e a FULFIL édesítőszereket?

Természetesen használunk bizonyos édesítő szereket, hiszen ezek nélkül nem lenne elérhető a megfelelő íz hatás. Azonban nem használunk hozzá adott cukrot semmilyen esetben!

Az esetek jelentős részében Steviat-t, Eritritol-t valamint Xylitolt használunk. Xylitol nincs az Epres – Vaníliás, Kekszes – Tejszínes, valamint a kókuszos Protein Szeletekben.

A FULFIL Protein Szeletek segítenek-e a fogyásban?

A testsúlycsökkentéshez több dolgot is meg kell vizsgálni, aki csak egy terméknek köszönhetően ígéri, ezt az valószínűleg nem mond igazat. (Szomorú, de igaz) A kalória tartalmat tekintve alacsonyabbak vagyunk a piacon lévő hasonló termékeknél, azonban nem kínálunk kifejezetten alacsony kalória tartalmú termékeket. A FULFIL Protein szeletekkel mi több és egészségesebb tápértéket kínálunk kevesebb harapás által, mint amit más termékekkel megkaphat.

Tartalmaz e a FULFIL Protein Szelet hozzáadott cukrot?

Természetesen NEM! A FULFIL Protein Szeletekben lévő természetes cukor a hozzá adott tejtermékekből származik és mértéke kevesebb, mint fél teáskanál. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb, mint bármely más termékek esetében. A Legalacsonyabb természetes cukrot tartalmazó FULFIL Protein szelet az Étcsokoládés Mentás Protein Szelet, mely 1,4g cukrot tartalmaz.

FULFIL és az Allergének

A FULFIL Protein szeletekben található fehérje elsősorban a tejsavó-fehérje és néhány Protein szelet esetében szójafehérje. Minimális mértékben egyes termékek tartalmaznak laktószt is. Kérjük minden esetben ellenőrizze a csomagolást vagy a weboldalon a termék leírás a amely részletesen mutatja a termékek összetételét. Kínosan ügyelünk, hogy minden termék összetétele pontosan legyen feltüntetve.

Mi a helyzet az adalékokkal?

A FULFIL Csapata keményen dolgozik azon, hogy csak és kizárólag a legjobb összetevőket használjuk, melyről tudjuk, hogy biztonságosak és egészségesek. Az emberek sokszor zavartan érzik magukat az E-számok esetében, de amennyiben nem ismeri az összes kódot jó tudni, hogy egyes számokkal jelölt adalékok egyáltalán nem károsak. Például az E300 nem más mint a C-vitamin.

Milyen Vitaminokat tartalmaz a FULFIL Protein szelet?

A FULFIL Protein Szelet megalkotásánál fontos volt, hogy megfelelő tápanyag és vitamin mennyiséget tartalmazzon. Ennek megfelelően kilenc vitaminból adtuk hozzá a napi javasolt beviteli mennyiség 100% részét. (RDA)

Mit jelent az RDA?

Az RDA egy angol rövidítés: Recommended Dietary Allowance. A betűszó szó szerinti fordítása: javasolt napi bevitel. Az RDA minden egyes vitaminra és ásványi sóra megadja a javasolt bevitel mennyiségét. Magyarországon is meghatározták a követendő RDA-értékeket, figyelembe véve többek között az ország éghajlatát és földrajzi sajátosságait. Számos tényezőtől függ az ásványi anyag – és vitaminszükséglet: kortól, nemtől, fizikai aktivitástól, táplálkozási szokásoktól stb.

Mi a kalória?

A kalória tudományos definíciója: Egy kalória (1 cal) az a hőmennyiség, amely 1 gramm víz hőmérsékletét 1ºC-kal emeli meg normál (1,01325 bar) légköri nyomáson. 1000 cal (kalória) = 1 kcal (kilokalória) / 1 kcal (kilokalória) = 4,1868 kJ (kilojoule).

A hétköznapokban a kilokalóriát (kcal) szokták használni, például különböző mozgásformák energiafelhasználásának vagy ételek energiatartalmának kifejezésére. A köznyelvben azonban sokan a kilokalóriát csak egyszerűen (bár helytelenül) kalóriának szokták mondani.Miért is lenne fontos, hogy helyesen használjuk a mértékegységeket? Mert amikor valaki megkérdi Öntől, hogy mennyit mutat a mérleg, akkor azt feleli például, hogy 75 kilogramm és nem azt, hogy 75 gramm. Ugye milyen hülyeség lenne azt mondani, hogy 75 gramm a 75 kilogramm helyett. A kalória és a kilokalória között is pontosan 1000-szeres a különbség, úgy mint a gramm és a kilogramm között.