FulFil Story

A FulFil Protein Szelet alkotói, Niall McGrath és Tom Gannon közel két éven át dolgozott a termék megalkotásán. A közelmúltban egy igen híres olimpikon is csatlakozott a FulFil csapatához aki nem más mint David Gillick Olasz olimpiai sprinter. David a FulFil nutrition új termékfejlesztője lett.

A FulFil Protein szelet hazája Írország ahol napjainkra egyre tudatosabban élnek az emberek hasonlóan a világ több országához. A Zöld szigeten is mit ahogy a tengerentúlon a fogyasztók egyre jobban tudatában vannak a fehérje (Protein) előnyeinek és a cukros élelmiszerek hátrányainak. Egyre többen keresnek olyan alternatívát, melyek magas energia tartalommal rendelkeznek, ízletesek és mégis egészségesek. Nem tartalmaznak hozzá adott káros anyagot és cukrot.

Niall és Tom célja az volt, hogy egy kifejezetten ízletes terméket hozzanak létre mely magas protein és vitamin tartalommal rendelkezik. A hosszas tervezés után végül 2016. januárjában 

indult el hódító útjára a FulFil Protein szelet és a kezdeti  4 ízből mára egy növekvő választékkal rendelkező Protein Bar család alakult ki.

Az indulás óta mára a világ több országában megtalálható már a FulFil Protein szelet, köztük Hollandiában, Franciaországban, Közel-Keleti országokban és Ázsiában. A nagy sikernek köszönhetően 2017. szeptembertől már Magyarországon is megvásárolható a FulFil Protein szelet.

Ahogy McGrath fogalmazott: „ A FulFil Protein szelet egy olyan kényelmes és ízletes megoldás a mindennapokban amely nem kell, hogy bűntudatot okozzon a lágy csokoládé réteg miatt”