Protein Szeletek

Narancsos Fulfil szelet

Narancsos Csokis

A FulFil Narancsos Csokis Protein Szelet finom tejcsokoládéval van bevonva, ami finom az ízletes narancsos mámort rejti a protein szelet belsejében. A Narancsos Csokis Fulfil Protein szelet 20g fehérjét tartalmaz. Kevesebb, mint 3g cukorral és 9 féle vitaminnal biztosítjuk a 100% -os RDA mennyiséget. Csupán 203kcal-t tartalmaz szelenként.

Citromos Fulfil szelet

Citromos

A FulFil Citromos Protein Szelet fehér-csokoládé bevonattal lett ellátva. A Csoki lágyan borítja, be a kellemes citromos belsőt melyhez hasonló finomságot nem találhatsz a Protein Szeletek piacán. Ez a FulFil Protein Szelet is 20g fehérjét tartalmaz és 9 féle vitamint ami megadja számunkra a 100%-os napi vitamin mennyiséget, 213Kcal tartalommal

Tripla Csoki Fulfil szelet

Tripla Csokoládés

FulFil Tripla Csokoládés Deluxe Protein Szelet maga az igazi energia mámor. Ízletes fehér csoki, krémes tejcsokoládés belső és mámoros étcsokoládé cserje tartalommal lett gazdagítva. Ez a legjobb választás a csokis mámor szerelmeseinek. Rendkívül alacsony cukor tartalom, 20g fehérje, valamint 9 féle vitamin mely biztosítja a 100%-os RDA mennyiséget. FulFil Tripla Csokoládés Deluxe Protein Szelet 217kcal tartalommal rendelkezik.

Mogyoró-Karamel Fulfil szelet

Mogyorós-Karamellás

FulFil Mogyorós-Karamellás Protein Szelet az édes karamellás íz kedvelőink. A finom tejcsokoládé egy réteg karamellával keveredik, mely lágyan öleli át a ropogós belsőt ahol az igazi energia rejlik, mint a föld belsejében. Ez a FulFil Protein szelet 1,8g cukorral, 20g proteinnel, 9 féle vitaminnal melynek köszönhetően biztosítja a 100%-os RDA mennyiséget. Ez a protein szelet 205kcal-t tartalmaz.

Fehér-csoki Fulfil szelet

Fehér Csokoládés

FulFil fehér csokis tejszínes protein szelet magában hordozza a fehér csoki lágyságát, amit egy csepp tejszínnel tettünk még lágyabbá. A belsőben ízletes keksz darabokat találunk, ami ropogós izgalmat hoz gazdag proteinnel. A biztos energiáról a 20g protein, a 9 féle vitamin gondoskodik mely hozzá segít a 100%-os RDA mennyiséghez.

Karamel Fulfil szelet

Csokis-Karamellás

FulFil csokis karamell protein szelet keksz darabokkal. Ennek az egyedi protein szeletnek ízletes süteményes tészta alapot készítettünk, amelyet ropogós keksszel szórtunk be majd fenséges karamell és tejcsokoládé réteggel vontunk be. Ebben a protein szeletben is 9 féle vitamin, 20g protein biztosítja a kirobbanó energiát és a 100%-os RDA mennyiséget.

Fehér-csoki Fulfil szelet

Tejcsokoládé Mentával

FulFil Tejcsokoládés Protein Szelet Mentával egy édes hűs élmény. Az Édes csokoládé kellemes, üde íze, és a Menta frissessége, melyhez fogható nincs a Protein Szeletek Világában. A megszokott csodálatos Ízt 20g proteinnel, 9 féle vitaminnal és 100%-os napi vitamin mennyiséggel rendelkezik.

Karamel Fulfil szelet

Étcsokoládé Mentával

FulFil Étcsokoládés Protein Szelet Mentával az igazi ínyenceknek. Egy kifinomult íz világ amelyről a fenséges étcsokoládé réteg gondoskodik s egy krémes menta réteg teszi varázslatossá. Csupán 1g cukor, 20g Protein a megszokott 9 féle vitamin biztosítja a 100% napi vitamin mennyiséget.

Fehér-csoki Fulfil szelet

Kekszes Tejszínes

FulFil Kekszes Tejszínes Protein Szelet a lágy ínyencség kedvelőinek. Édeskésen lágy sötét csokoládé réteg váltja a szója keksz réteget bársonyos tejszín bevonatta gazdagítva.
Ez a FulFil Protein Szelet is tartalmazza a megszokott 20g Proteint, a 9 féle vitamint mely biztosítja számunkra a napi ajánlott vitamin beviteli mennyiséget.

Karamel Fulfil szelet

Kókuszos

FulFil Kókuszos Protein Szelet csokoládé bevonattal az egyik legízletesebb Protein szelet mely a méltán népszerű kókusz rengeteg előnyét tartalmazza. Az csokoládé bevonat és a reszelt kókusz belső, páratlan élményt nyújt, melyhez a 20g Protein is hozzájárul. A FulFil Protein szeletben is van 9 féle vitamin, ami biztosítja a napi ajánlott vitamin mennyiséget, mindezt 207kcal-val.

Fehér-csoki Fulfil szelet

Epres Vaníliás

FulFil Epres Protein Szelet Vaníliás bevonattal a friss gyümölcs íz kedvelőinek. Csodás fehér vaníliás bevonat kifejezett egyedi íz világot kölcsönöz ennek a protein szeletnek. A belső pedig valódi eperből készült így biztosak lehetünk az egészséges összetevőkben. Finom, kellemes állaga és kellemes íze a 20g proteinnel valamint 9 féle vitaminnal növelt tartalom kiválóan biztosítja az élvezetet, energiát és napi javasolt vitamin mennyiséget. Kalória tartalom 185kcal.